Privacyverklaring van Meetingcare

Deze privacyverklaring is een bedoeld om inzicht te geven in de manier waarop Meetingcare omgaat met de privacy van klanten, prospects en bezoekers. Meetingcare is gevestigd in Tilburg en vindbaar in de Kamer van Koophandel onder nummer 70017050. Met deze privacyverklaring en de genomen maatregelen voldoen we aan de regelgeving aangaande de AVG-privacywet (Algemene verordening gegevensbescherming).

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom

Gegevens van klanten en prospects

Van onze klanten en prospects verzamelen we alleen de noodzakelijke gegevens om onze dienstverlening te kunnen uitoefenen. Deze gegevens bestaan uit de NAW gegevens en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om te communiceren met de klanten en prospects.

Contactformulieren op website

Wanneer een contactformulier op Meetingcare.nl wordt ingevuld dan vragen wij minimale informatie bestaande uit een naam, telefoon en e-mailadres. Deze gegevens worden bewaard voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Pagina’s op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen, bijvoorbeeld Youtube en Google Maps. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich hetzelfde alsof de bezoeker die website bezoekt. Die websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Bezoekersstatistieken

Meetingcare.nl maakt gebruik van Google Analytics om de statistieken van de bezoekers te monitoren. We hebben de data die wordt opgeslagen door Google Analytics geanonimiseerd (Anonymize IP) door het laatste octet van het IP-adres van je bezoek te verwijderen. We hebben voor Meetingcare.nl ‘gegevens delen’ met Google Analytics uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Met Google is een bewerkersovereenkomst afgesloten waarin staat vermeld hoe Google omgaat met de gegevens van de bezoekers. Hierin is vastgelegd dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van de persoonsgegevens van onze websitebezoekers.

Met wie we uw data delen

De persoonsgegevens die we van onze klanten en prospects ontvangen zullen we zo min mogelijk delen met derden.

Indien een cliënt in zorg komt worden de persoonsgegevens in Ons van Nedap ingevoerd. Nedap heeft een verwerkersovereenkomst en voldoet aan de AVG Privacywet.

Hoe lang we uw data bewaren

De gegevens van de cliënten worden bewaard zolang ze in zorg zijn, als ze uit zorg zijn worden de gegevens nog 7 jaar bewaard.

De bewaartermijn van de (geanonimiseerde) gegevens die via Google Analytics worden verzameld, is 26 maanden.

Welke rechten u hebt over uw data

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur een e-mail met deze aanvraag naar info@meetingcare.nl.

Hoe we uw data beveiligen

Bij Meetingcare maken wij gebruik van een versleutelde SSL-verbinding op onze website om te voorkomen dat bezoekersdata lekt.

Alle cliëntgegevens worden in een beveiligd bestand met wachtwoord opgeslagen op de desktop op kantoor.

Wij registreren alle datalekken in onze systemen. Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze website is door Farla Webmedia bewerkt om te voldoen aan de AVG-privacywet.

Voor Zorgvragers:

  • Betrokkenheid
  • Vertrouwen
  • Zorg van goede kwaliteit
 

Voor Zorgprofessional:

  • Goed werkgeverschap
  • Bouwen aan de organisatie
  • Ruimte voor ontwikkeling